Bra helg i butiken

En bra helg i muskelbyggets nya butik! Vi hade nog hoppats på lite mer folk igår men tyvärr blir många alldeles för bakis då de festat.. Hoppas på att de kommer idag och imorgon istället ☺️ Idag är jag hemma och är helt ledig men imorgon jobbar jag i butiken idag. Att jobba i en butik så är helt nytt för mig och jag gillar nya saker, att träffa folk och att hjälpa folk att lyckas med träningen så det här passar mig perfekt! 
Det svåra blir nu att locka ”äldre” till affären, de som fortfarande tror att alla kosttillskott är farliga.. Faktum är att de äldre har stor nytta av kosttillskott både för träningen och för hälsan. 
”Det är bara sånt där anabola” ja vissa kosttillskott fungerar anabolt, vilket betyder uppbyggande?
 
Idag är jag som sagt helt ledig så har sovit skönt och länge. Är fortfarande lite förnedrande men ska köra ett ryggpass nu iaf. Har varit på Tinas jobb och lämnat mat och nu sitter jag på actic och dricker pwo.
 
Imorgon ska jag jobba på Folåsa på dagen, har inte varit där på en vecka nu så de blir nog kul sen till vby för att jobba på muskelbygget samt träna med ett par stödkompisar. 

En kommentar

Lämna ett svar