Feedback från kunder

 

”Det känns jättebra och jag är mycket nöjd och glad ”
”Jag är lika nöjd och glad idag också! Jag tycker att jag känner av att jag äter bättre, mer energi, de känns som att det är ”bra energi” om man nu kan känna det, mer jämt. ”
/Carolina

”Det här har gett mig otroligt mycket, det kommer verkligen förändra min livsstil och konsumtionav mat som varit på tok för hög. Tusen tack för allt och keep up the good work. Du är verkligen grymt duktig på det du gör och att du är en väldigt personlig och ödmjuk är bara en stor fet guldstjärna i kanten”
/Lisa

”Mer än en månad har nu gått, redan! Jag har efter två första veckorna körde jag på strikt som tusen och la efter det in en dag då jag unnade mig lite. Oftast har de varit vin eller godis. Men tycker maten har hållits bra! Fått fina resultat och framförallt en bättre sömn och en gladare tjej!!”
/Therese

”Själva kostschemat underlättar jättemycket för mig, att jag inte behöver tänka ut vad jag ska äta utan bara läsa innantill! Tack för din support”
/Marie

” Magproblem, sötsug och 4 kilon är borta. Med hjälp av Per har det blivit kul att sporta. Choklad och kakor är nu ett minne blott. Lax och kyckling är faktiskt också gott. Per är engagerad och professionell. Mot min självbild har jag blivit mer snäll. Tack för all hjälp och mitt nya jag. Jag känner mig inte längre svag.”
/Channa

”Pers kostschema har hjälpt mig jättemycket! Jag har under perioden för kostschemat tränat på samma sätt som innan men inte nått de fantastiska resultat vi nu gjort. Förut har jag stått stilla på vågen och haft lite övervikt men men rätt kost har jag nu tappat 10 kg sen sensommaren. Det känns verkligen hållbart och även om jag inte äter lika strikt nu som under de 12 veckor vi körde tappar jag fortfarande kilon! Jag är toppennöjd och Per är väldigt bra på att peka på det positiva och på så sätt skapa fortsatt motivation. Han är snabb på att svara på frågor och man märker att han bär på en stor kunskap han gärna delar med sig av. Tack Per, utan dig hade jag inte fixat att nå dom här resultaten”
/Madeleine

”Jag har anlitat per i omgångar för hjälp med kost & träningsschema. Nu senast var det efter min graviditet. Jag ville komma i form & få tillbaka muskler. Vilket jag kom/fick i rekordfart. Nu har jag både ork och kraft att busa med min dotter hela dagarna. Det jag gillar med per är att han har ett sund tänk till mat och träning. Inte för lite & inte för mycket, lagom är bäst! Engagemangen per har till sina kunder är sällan man skådar”
”Nathalie

” Aa då ska tänka på det. 2 kg mindre på 4 dagar. svullnaden på magen är borta iaf haha”
/Edon

” Idag hamnade vågen på 125,9 så -9,3 kg sedan jag började”
/Morgan

”Ja med tanke på ökningarna. O hur jävla pigg ja är o hur bra ja mår så är jävligt tacksam för den här hjälpen.
Härligt att höra de här med att bli piggare är ju väldigt skönt.
Ja absolut. Som en ny människa”
/Kim

”Minus 2,4kg mår extremt mkt bättre o är piggare även att det varit en extremt tuff vecka o helg med över 100 timmar jobb o kanske max 25 tim sömn. Så kan bara säga att det funkar asbra 😉 ;)”
/ Kim

”Man är ju bra knäpp alltså, kollade och jag hade gått ner 7kg sedan jag vägde mig sist, hoppla hejsan då verkar det ju som det funkar mycket bra!”
/ Hanna

”Ville bara säga att vågen visade minus 2,5 kg idag! Kan inte fatta att jag tappat så mycket med tanke på att jag tycker att jag inte gjort någon uppoffring? Så jäkla nöjd, tack för det!!”
/Caroline

”Trodde jag inte viktnedgången gick så bra. Men är nu nere på 97,4 kg. Har tränat nu. Fortfarande en bra ökning när det gäller styrkan. Blir lite starkare för vare vecka. Känns grymt bra! ”
/Mikael

”Jag är fortfarande skit nöjd med din hjälp, aldrig varit i bättre form än när du hjälpte mig :D”
/ Therese

”Rolig rapport innan semestern
-0,6kg denna vecka, ligger nu på 74.5 .Har mätt mig igen för första ggn sen start .Överarm -1cm
Midja över navel -9cm. Höft -6cm. Vad -1,5cm. Lår, typ över knä -1cm. Lår, högt upp -2cm”
/ Madeleine

”Folk har verkligen sagt att jag ser smalare ut nu o jag känner mig tokstark!”
/Emma

”jag måste tacka dig för allt peppande det har hjälpt mig väldigt mycket!”
/Jimmy

”Det känns bra! Ja absolut, nu vet jag vad som jag ska äta samt vilken mängd. Tycker det alltid ha varit svårt förut, och så går jag inte hungrig längre. Vilket är toppen ”
/ Tina

”Det är super kul!!!!
Tack vare din hjälp ju ”
/Amanda

”Saken är den att när jag hållet till ditt schema så går det bra. Är inte ens sugen på saker. Det är så fantastiskt skönt med matschemat.”
/Cecilia

”Jag är under 80!!!! Är så tacksam att du hjälpt mig till detta! Lycka!!!”
/ Lollo

”Måste säga att jag är sjukt glad att du är så engagerad! Betyder mycket ”
/ Karin

”Taack ?? känns sjukt bra! det är din förtjänst”
/ Isabelle

”Måste bara tacka dig för all hjälp
Börjar närma mig 92kg och känner mig starkare än någonsin”
/ Micke

”Jag mår mkt bättre! Inte lika trött, huden har blivit finare i ansiktet, inte lika svajigt humör (förutom om jag är hungrig haha), har inte ont i ryggen alls längre! Det hade jag varje dag innan. Känner mig tajtare liksom inte så flabbig”
/ Nina

”Att ta kontakt med Per var det bästa valet jag nånsin gjort. Utan honom skulle jag aldrig fått dom resultat jag fått idag. Han har inte bara hjälp mig att äta bra, han har även gett mig otroligt mycket kunskaper kring mat och träning som jag kommer kunna Bära med mig. Jag har tack vare honom blivit mer hälsosam, och mår nu så mycket bättre både psykiskt och fysiskt.”
/ Ida

” När det kommer till kost och träning kan per ekbjörn verkligen hjälpa en på rätt väg. Per är väldigt noga med när han hjälper en klient med den produkten som han erbjuder som även är individanpassat. Har tagit hjälp utav Per och då har jag sett ganska så höga resultat när det kommer till min träning. Pers hjälp för mig innebär inte att jag bara har fått med kosten och träningsschema utan även så motiverar han sina klienter till att fortsätta kämpa
/Kurre