Upplägg & Priser

Olika Upplägg – 30% på alla upplägg februari ut😊

Kontakt med mig under 2 månader. Enklare måltidsalternativ. Svar inom 24 timmar.

2796 kr. 3676 kr för sambopaket.

För dig som vill komma i form, bygga muskler och/eller förbättra din hälsa.

Kontakt med mig under 4 månader. Enklare måltidsalternativ men möjlighet till fler recept. Möjlighet att själv vara med och påverka upplägget. Snabba svar alla dagar i veckan (8-21). Instruktionsfilmer på gymövningar. Träningsschema för gym, hemmaträning eller en kombination. Sömntips. Coaching där du lär dig hitta en balanserad och sund livsstil över tid.

4696 kr. 5696 kr för sambopaket.

För dig som vill komma i form, bygga muskler och förbättra din hälsa. Coaching där du lär dig hitta en balanserad och sund livstil över tid.

Individanpassat kost- och träningsschema. Kontakt med mig under 9 månader. Enklare måltidsalternativ men möjlighet till fler recept. Möjlighet att själv var med och påverka upplägget. Snabba svar alla dagar i veckan (8-21). Instruktionsfilmer på gymövningar. Träningsschema för gym, hemmaträning eller en kombination. Sömntips. Möjlighet till ZOOM-samtal en gång i månaden. Enklare stresshantering. Coaching där du lär dig hitta en balanserad och sund livsstil över tid.

7896 kr. 8896 kr för sambopaket.

En helhetslösning. Hitta en ny livsstil en gång för alla. Lär dig hur du ska tänka för att få in träning och en sund kost över tid men där du även kan äta lite onyttigt utan att det förstör.

Kontakt med mig på mejl och sms/instagram/messanger. Finns möjlighet till telefonsamtal ibland.
Sambopaket innebär är för dig och din sambo. Båda får varsitt kost- och träningsschema som är så lika varandras som möjligt för att underlätta vardagen. Båda har fri kontakt med mig under hela perioden.
Friskvårdsbidrag kan användas till samtliga upplägg. Delbetalning är möjligt.