Alla mina jobb

Imorgon ska jag först jobba på Folåsa (Och när jag är där kommer jag mäta fett och snacka kostupplägg, om det finns tid, med en kollega som jag coachar ) sen åker jag till muskelbyggets butik och jobbar några timmar sen tränar med stödkompisar. På onsdag har jag ett pt-pass, ska äta med en stödkompis sen justera en tjejs kostschema lite. Torsdag heldag på Folåsa. Som ni vet så har jag många olika jobb och en vecka är aldrig den andra lik. Varför vill jag ha det så då? 
Variation och frihet!
Att få pengar för de jobbet man utför är sjävklart viktigt men det är även viktigt att trivas med det man gör. 
 
 Många undrar varför jag inte jobbar som ”vanligt folk” , måndsg-fredag 7-16 (eller 8,9-16-17 eller vad som är normalt? Alla veckor på året förutom fem sen ett par ynka klämdagar nån gång ibland. Varför skulle jag göra det undrar jag då? Att bara vara ledig fem veckor när jag som nu är mer eller mindre ledig 15 veckor eller mer på ett år. Att behöva jobba bestämda tider när jag kan välja själv (typ) när jag ska jobba. På Folåsa blir jag erbjuden tider några veckor, eller nån månad framåt och jag får välja de jag vill ha. Eftersom jag trivs där och inte har något emot att jobba långa pass så kör jag på rätt många timmar vissa veckor för att sedan vara ledig en tid. Ibland jobbat jag ”normalmycket” också. Det beror på hur jag känner för att jobba helt enkelt. Jag är tacksam för att ha det så.
 
Sen alla mina stödkompisar, det är jag som föreslår när vi ska ses och vi kommer överens om vad vi ska göra ihop. Ptpassen bestämmer jag när vi ska köra. Militärträningen är vissa kvällar och där är det så bra att oftast när jag inte kan så tar Jim passet. hos Freddy på muskelbygget kommer jag att jobba de dagar/den dagen då jag ändå är i Vimmerby. 
Mitt senast jobb. Att jobba i butik.
 
Sen det här med variation, jag tycker det är bra att de finns dom som vill ha fasta rutiner i sin vardag, jag kanske också vill det i framtiden men nu vill jag göra så mycket olika saker som möjligt. Jag trivs med att vara aktiv och ha många bollar i luften och att kunna hjälpa människor på olika sätt (vilket jag gör på alla mina jobb) och att få betalt för det är fantastiskt. Nu vet jag inte om det där lät dumt, jag hjälper gärna folk utan att få betalt också för jag är grymt snäll men allt i livet kan jag inte göra gratis☺️

Lämna ett svar