Veckans träning

Inför luciapokalen förra året: http://www.vimmerbytidning.se/article/view/50530/
 
I måndags tränade jag bröst, axlar och triceps ihop med Tina på Actic. Tina är grymt bra att träna med och hon ”överaskar” mig så träningen blir lite tuffare. När vi kört bröstpress i maskin t.ex så tvingade hon mig att göra armhävningar direkt efter. Fick sjukt bra pump! Det är bra med att hon säger åt mig när jag fuskar för mycket 🙂
 
En grej jag har börjat träna på är Muscel-ups (http://www.youtube.com/watch?v=qOCVo_gLoCo)
Det är assvårt men jag har börjat med att köra mer chins och dips såklart sen tränar jag på att ”klättra” upp eller att nån lyfter mig! Jag ska klara det. Frågan är bara när. Har man viljan så klarar man nästan allt.
 
I tisdags tränade jag ben på Acitc och det blev ett riktigt skönt pass. Jag bosatte mig i benpressen i 40 minuter. Benpress går att variera både bredden och höjden på vart man har fötterna så det tar på olika delar. Det går även göra så att man pressar mer med hälarna eller tårna för att styrka vilka muskler som ska jobba mest. Både glutsen, framsida och insida lår fick sig en rejäl omgång. Sen körde jag vader i benpressen och avslutningsvis gick jag upp och körde sittande legcurls.

Var och handlade mat för 2000 kr nyss och en matlåda till Jens. Han äter ju lite mindre fanskapet….
 
 
Ägg, kvarg, ost, mjölk, rapsolja, äggvita, grönsaker mm. Bra mat. Inga konstigheter.
 
Igår var Sahil på beösk som ni kunde läsa i mitt förra inlägg och vi tränade rygg ihop.
 
Idag vankas mage och armar och imorgon ska jag träna med Anton och Leo på Träningshuset i Vimmerby. Blir även ett PT-pass imorgon.
 
På lördag ska jag till Stockholm igen så då blir det vilodag sen på söndag ska jag och Tina träna i Norrköping nånstans.
 
http://momscandoit.blogg.se/ – Therese och Annas sköna träningsblogg!
 
 

Lämna ett svar