Jens deff

I fredags fick vi lägenhetsnyckeln äntligen! På fredagen hjälpte vi Martin lite att flytta sen var Jens och jag på IKEA sen på kvällen lite plock.Vi tog en paus från allt styr och körde rygg på Actic med.
Lördagen blev den stora flyttdagen då jag flyttade mina grejer till nya lägenheten, vi flyttade Tinas grejer hit och vi flyttade Jens grejer till Tinas gamla. Det tog hela dagen så vi inte ens hann träna (!)
Igår lite pyssel i nya, lite mer flytt osv och ett bröst- och axelpass på Actic. Idag vet jag inte vad vi gjort hela dagen, myst i lägenheten mest, morgonpromenad och ett pass mage och armar.
 
Jag går in på andra deffveckan nu och Jens började sin deff idag. Han har köttat på sig bra sen han började träna i Augusti. Han har gjort riktigt bra ökningar. Det kommer före och efterbilder på honom nu på deffen oxå. Jag har tidigare lagt upp förändringsbilder från när han började träna.
 
Hur kommer hans deff att se ut?
 
Vi mättade Jens BF till 14,5 % idag.
 
Jens har innan ätit bra, ofta och mycket. Han har ätit bra mat och även en del godsaker utöver det. Frukost bestående av en havredrink: 3-4 dl havregryn,mjölk, bär och proteinpulver 100% Whey Protein Professional.
Alltid två lagade mål mat, lite olika men ofta ris, kyckling och en kesellasås. Jumbo Professional  efter träning.
Mellanmål ibland havredrinken och innan träning riskakor. Kvällsmål kesella. Inga konstigheter egentligen, högst 3 timmar mellan måltiderna och protein under hela dagen.
 
 
Skilladen han ska göra nu i början är att minska ner på havregrynen i drinkarna en aning, byta ut lite av mjölken med vatten, minska mängden gainer, minska portionerna mat en aning och lägga till lite promenader. Givetvis ta bort alla godsaker med.
Inga konstigheter där heller egentligen. Han ska även börja med BCAA Powder 12000  innan träning och innan promenaderna.
 
Jo vi solade lite på balkongen oxå och tog lite bilder. Per <3 Tina . Världens lyckligaste man!
 
Det här är vad jag tar innan passet.. Ökat tryck, ökad prestation och ökad styrka!

 Noterbart är att den här bilden (den över) är från mitt gamla kök!
Jag är nöjd bara jag får bo med Tina men hade två krav på nya lägenheten: Balkong där solen kommer åt och att jag skulle få ett bra skåp till mina kosttillskott 🙂
Sen att det är mycket bättre bänkytor är ett stort plus! Matlagningen blir mycket enklare.
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer

  1. Heja Jens! En jävla massa havregryn dock.. Uäck..! Hur ska du lyckas utforma en deff för mig som kör PF? Älskar min PF..
    Och nedrans vilken vacker wife-to-be (hoppas jag?!) du hittat!
    Ni e så fina!

Lämna ett svar