kämpa

Om du vill få resultat så måste du vara beredd att kämpa, både på gymmet (eller annan träning) och när det gäller att laga bra mat. Tyvärr får man inget gratis när det gäller träningsresultat. Försök att få in träningen och bra mat i din livsstil. Det kan vara jobbigt i början men när man kommer in i det så känns det bra sen när man har en period då det är svårare av någon anledning så är det viktigt att inte strunta i allt, då är det istället bättre att vila från träningen några dagar extra och istället för att helt strunta i att äta bra så biter man ihop och fortsätter att äta bra men kanske inte perfekt. 
Både när du är på diet och offeason så är det bra att äta hälsosamt, alltså inte bara ge musklerna det de vill ha, utan även resten av kroppen. Om du äter hälsosamt så mår du bättre, både fysiskt och psykiskt. 
Vad är hälsosamt då? Mycket protein, grönsaker, bär och nyttiga fetter. Sen kolhydrater i rätt mängd. Alltid kolhydrater runt träning ☝️ .  Undvik alkohol, transfetter och socker. Ska du äta socker så gör det runt träningen då sockret gör nytta ✌️
Sen gärna komplettera med bra kosttillskott : muskelbygget.se 
Rätt kost, hård träning, målmedvetenhet, kunskap, tålamod och glädje. 
Tycker du inte att det är kul att träna så hitta någon annan motionsform som passar dig, dock så är det gymträning som bygger bäst kropp! 
 

Lämna ett svar