Börjat deff?

I söndags mätte vi mitt fett: 9,2% och min fettvikt är 8,2 kg. Nu började jag deffen i måndags och målet är att halva mängden fett, alltså gå ner 4,1kg fett. Vilken fettprocent jag hamnar på då beror på vad jag väger då men förmodligen kommer jag att hamna strax under fem. Det är Ingen tävlingsform, dock är de en extremt bra ”sommarform” .
 
Till min hjälp har jag tre grymt bra fettförbr från muskelbygget. Nu i veckan kommer det komma ett erbjudande där man kan köpa dessa tre till paketpris. Håll utkik på sidan eller i butiken ☺️
 
Deffen har inletts bra, jag räknar inga kalorier men har tagit bort godis och sen oboy på jobbet samt att jag äter knäckebröd istället för mackor och i lite mindre mängden. Portionen gainer har jag minskat en aning och så rör jag på mig mer. I måndags tränade jag gym, gick 45 min samt spelade pingis på jobbet. Igår spelare jag tennis på jobbet sen efrer jobbet körde jag en tuff 5-senare mot Micke (jag vann?). Idag har jag gått typ en timme och nu ska jag träna rygg på studio fitness ?

Lämna ett svar