pump i musklerna

Många av oss som tränar tycker väldigt mycket om känslan att få bra pump? vi känner oss riktigt köttiga när vi har bra pump och det känns fantastiskt!
 
Även känslan att få fram blodådror gillar många utav oss. Hur mycket vi får fram dom beror lite på vår genetik, hur länge vi tränat men framförallt hur vår form är. Det går dessutom att både få bättre pump och få fram ådrorna med rätt kosttillskott. Jag kör just nu med agmatine som jag kör tillsammans med vitargo (en speciell typ av kolhydrat som är väldigt snabb), lite skumgodis och aminsyror innan träningen och pumen jag får är sinnesjuk! Jag får dessutom fram ådrorna riktigt bra med tanken på att formen inte är så bra just nu. För att få riktigt bra pump så är det en fördel att äta mycket kolhydrater innan passet. 
Muskelbygget.se – muskelökare
 

PURE AGMATINE 
Kraftfull Nitro-Oxid höjare och effektiv testobooster.

Sportlab Pure-Agmatine innehåller Agmatinesulfat som är en effektiv nitrooxid-höjare (NO). Agmatin bildas i kroppen efter att 
L-arginin interagerar med enzymet arginin-dekarboxylas.

 

Agmatin modulerar kväveoxid (NO) genom olika tillvägagångssätt, vilket ger en oslagbar pump/ ökad blodtillförsel till musklerna. Detta främjar ökad näringstillförsel till muskelcellerna. 

Agmatin verkar på adrenalin > Noradrenalin > dopamin. Dessa endogena föreningar är en del av nästan varje åtgärd i kroppen. Det kommer att ge dig som idrottare bättre återhämtning och bättre uthållighet.

Agmatin verkar på olika peptidhormoner som LH (Luteiniserande hormon) och GH (Growth hormon). Dessa kommer att ha effekter på andra hormoner som IGF-1. Genom att kontrollera den hormonella miljön så kommer man få ökade testosteron och tillväxthormonsnivåer.

Agmatin ökar insulinproduktionen som leder till bättre insulinsvar. Bättre insulinsvar innebär en hårdare och muskulösare kropp.

Alltså så finns det flera fördelar än ökad pump med agmatine? 

Lämna ett svar