Helg i Stockhom

I fredags tränade jag bänkpress med tips av bänkpressfantasten Jocke 🙂 
Körde utsida axlar oxå på gymmet i Gnesta. 
 
Jocke med sina köttiga pecs 🙂
 
 

Har trots hyfsat fett-tryck lite ådror kvar iaf.. Tycker jag håller minen rätt bra oxå, jag menar, det är inte så skönt att bli knäad i nacken!
 
 
 
I Lördags tränade jag ben med Carolina. Här är efter ett tufft set med utfall.. Eftersom vi hade lite tävling så pressade jag mig lite extra.. Bra pass! 
 
Emmas träninsschema 🙂  Notera att protein står med flera gånger och är understruktet eftersom det är så viktigt.. Det här proteinpulvret kör hon : http://muskelbygget.se/100wheyproteinprofessional-p-418.html?cPath=65
Annrs blev det mest jazzande med Emma på lördag 🙂
 
Sen igår åkte jag till Hallstavik för att träffa min syster och hennes familj. Vilodag. 
Walter hade ätardag. Då ätar man med hela ansiktet tydligen…
 
Emme visar sin koja. 
 
Frågan är vem som var mest nöjd av oss när vi byggade snögubbar 🙂 
 
 
 
Jag kom till Linköping i eftermiddag och efter nöjdfika med Danne så tränade jag axlar och triceps på World Class. Dödade axlarna idag! Underbart! Blev några set triceps med där jag avslutade med en ”tjejövning” men underskatta inte ”tjejövningar” ! Det tog rejält i triccarna och förmodligen blir det lite träningsvärk imorn 🙂
 
Förövrigt så fattar jag inte att folk i allmänhet får träningsvärk med tanke på HUR JÄVLA FORT alla tränar!? 
Håll emot på vägen ner! Det är den negativa/excentriska delen som ger träningsvärken!
 
 
Kickbacks. En typisk tjejövning, men den är ändå ”ok” för oss killar 😉
 
Om ni vill följa mig, som de så fint heter, på Instagram så heter jag Oakbear där. Ekbjörn på engelska.. Och det är för att mitt efternamn är Ekbjörn, visst är det fiffigt 😉
 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar