x-force

Idag var jag och tränade med engin på x-force factory. Om det var bra? Ja det var bra. Jag kommer att ägna ett senare inlägg åt ”är gymmet bra?”  
 
Vi mosade triceps. Jag är van att köra triceps en liten stund då och då. Idag körde vi minst en halvtimme triceps. Stenhårt! (Jag tränar fortfarande inte så mkt armar på grund av att axlarna är för små i förhållande till armarna) 
Triceps funktion är att sträcka ut armarna. Ibland är det svårt att komma på övningar för triceps. Man kan bygga bra triceps endast genom en övning om man gillar den men det är alltid kul med variation så idag lärde jag mig en ny övning. 

Alla muskler som bara jobbar i en led går att träna upp bra genom endast en övning (krävs dock oftast fler än 3-4 set då) men större mer komplexa muskelgrupper kräver ett större antal övningar för att kunna tränas optimalt. 
 
Vi tränade även vader. 

Här sittande. Sedan i benpress och avslutade stående i smithen. För att komma åt hela vaderna på bästa sätt bör man träna både med benen böjda (tar mest på inre vadmuskeln) och med rakt ben (yttre vasmusklerna )
vi körde även lite mage samt fick en rundtur igymmet . Stort 

Lämna ett svar