SM i Västerås

I fredags tränade jag rygg med Therese på Acitc. Stark och duktig tjej som lärde mig lite specialteknik i chinsen…
 
I lördags åkte jag och Jens till Västerås för att titta på SM i bodybuilding tillsammans med Carolina (bettersorethansorry på instagram). På lördagen var de juniorer, veteraner och bodyfitness mm. I pausen köttade vi axlar och triceps på SATS. Jag tror aldrig jag sett någon som är så glad när hon tränar och som tränar så hårt som Carolina gör. Bra inspiration!
Idag har det varit CBB och BB , det hade varit kul att se också.
 
På kvällen var jag hos Tina som förgyller mitt liv på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Hon stöttar mig i mitt byggande genom att påminna mig om att äta lite extra samt är på mig om att jag är väldigt stel och måste stretcha 😉 Hoppas på ett pass ihop med henne snart med.
 
Idag har jag varit i Vimmerby och bowlat med en stödis sen tränade jag ben på TH. Skulle egentligen tränat med Västervikstjejerna http://momscandoit.blogg.se/ men de fick tyvärr förhinder så det blir en annan gång.
Imorgon blir det vilodag. Jag kommer att vara i Horn hos mina föräldrar hela dagen. Eventuellt, om jag har mod och ork så kan det bli zumba imorn. Jättekonstigt…

En kommentar

Lämna ett svar