Zumba!

Igår var en fullspäckad dag. Först PT-pass på TH 08,15 sen fettmätning på Marcus, hemlig fettprocent va? 😉
Inte i sin bästa form, dock har han en bra symmetri och bröst, axlar och triceps såg bra köttiga ut när vi sedan tränade bröst och axlar. Att ha ådror på axlar och lite på bröst på den fettprocenten bådar riktigt gott, ska bli kul att se utveckling där!  Sen Thaibuffé! Sen hjälpte jag en stödkompis på gymmet, handlade kosttillskott på http://muskelbygget.se/
 
Exchange ExchangeMuskelsparande vid deffen och lite ökad fettförbränning.
 
Dibencozide 100 caps Dibencozide 100 capsDet ökar protein-, fett- och kolhydratomsättningen
 
DAA  DAAD-Asparginsyra har som uppgift att reglera frisättning samt syntesen av testosteron och luteiniserande hormon (LH). DAA ökar även frisättningen av tillväxthormon (GH)
 
 
Tribulon Black Tribulon Black 120 capsTRIBULON BLACK är en professionell pro-testosteronformel som innehåller det ultrakoncentrerade Tribulus-extraktet med en rekordkoncentration av bioaktiva saponiner – 95 %. TRIBULON BLACK tillhandhåller naturliga växtsteroider som stödjer tillverkning och sekretion av endogent testosteron – ett hormon som kontrollerar anabola processer i kroppen och reglerar sexualdriften. Dessa ämnen har en positiv påverkan på uppbyggningen av muskelmassa, fettvävnadens förbränningshastighet.

En låda Swebar Dalblads till Tina <3 Swebar Dalblads En proteinrikt och gott mellanmål
 
Efter det så blev det promenad med en annan stödkompis. Sen hem till Horn för att vila lite, sen hemmaträning med en annan stödkompis sen var det dags för den stora händelsen… ZUMBA i Horns gymnastiksal!
Eller Instgram: Oakbear
 
Det är så jävla olika det där hur bra man är…
 
Det bästa var att vi lyckades filma när det var som allra svårast och jag var som sämst 🙂
Tyvärr så är det inte ok att göra något som man är så dåligt på i den här landet. Det är pinsamt att göra nåt sånt. Man gör bort sig osv. Man ska vara lagom bra på saker. Inte för bra heller för då tror man att man är något. Det är man ju också iofs men det är tydligen inte ”ok” . Kanske vissa skulle fundera över det, är det så farligt att göra annorlunda saker? Beror det på dåligt självförtroende eller är det att man vill göra och vara som alla andra?
 
Hur eller hur… Efter passet åkte jag hem till min kära sambo och spelade lite FIFA sen hem till Tina som jag saknat ihjäl mig efter lite.

Lämna ett svar