Sjuk lite :(

Känner mig hängig idag 🙁 Så ställde in träningen. Vilar och äter bra. Druckit min specialdrink med grönt te, citron, ingefära och gurkmeja ett par gånger idag också. Sen blir det lax och potatis med kvarg+avokadosås med vitlök. Kan knappast bli mer nyttigheter i samma maträtt. Lite grönsaker till också. 
Egentligen äter jag bra mat hela tiden, även när jag inte är sjuk. Visst det blir lite onyttigheter lite då och då men så länge man äter vettig mat största delen så tycker jag det är ok 🙂
 
 En äcklig krydda som har många positiva egenskaper för hälsan. Det går att använda den i matlagningen sägs det men jag har inte kommit på hur än så jag dricker den….
 
Jag brukar dessutom öka dosen ALA Extreme  (stark antioxidant) när jag inte mår bra. Dessutom har jag turen att ha de bästa som tar hand om mig när jag inte mår bra  <3 
 
Tvivlar ni på er själva när det gäller att komma i form, att bygga muskler eller allmänt i livet? Sluta med det. Tro på er själva och ni klarar mycket mer än ni tror. Ta till er det här nu. Seriöst.
 
 
 
 
 
 
Snart måste jag (tillsammans med coachen Kim) börja poseringsträna mer. Den här posen gillar jag: 
 
Idag var Lens och jag på IKEA och busade lite med dessa två träningstjejer: http://momscandoit.blogg.se/
 
 
 
 

En kommentar

Lämna ett svar