Träning 5 dagar på raken

Tränade igår för 5e dagen på raken 🙂 Idag kanske jag springer på stranden (skriver söndag och får se hur jag känner imorgon)  Men sedan blir det förmodligen ingen mer träning på den här resan om jag inte kör något dagen innan vi åker hem för på Phiphi är det allt annat än träningsliv som gäller…
 
Sista passet blev rygg och baksida axlar och lite lätt på utsida och framsida axlar, mest för att få pump.
 
Worlds gym
 
Bilder på alla Mister Olympia-vinnarna på väggarna 🙂
 
Planerar träningen lite hur jag ska köra när jag kommer hem. Det blir inte exakt som jag planerar ändå men ändå kul att tänka på träning och planering. Gillar ju att vara i form men kommer få stå ut med att tappa formen en aning under iaf tre månader så jag hinner bygga lite. Sen kanske jag kommer träna lite fotboll vilket inte direkt gynnar byggandet, dock blir det max två fotbollspass i veckan och det förstör inte så myccket. I och med det kommer jag bara kunna träna ben en gång i veckan. Fokus kommer ligga främst på utsida axlar. Jag ska även försöka fortsätta fokusera på ryggen och främst latsen då.
 
I övrigt är det bra mat som gäller och att ligga på kalorieöverskott, festa högst en gång i månaden, försöka sova bra/tillräckligt och köra kosttillskott ifrån http://www.muskelbygget.se/ och stressa så lite som möjligt. 
 
 N'Gorge® NOS, 270 g En ny PWO från muskelbygget som lär vara grym! 
 
 

Lämna ett svar