ao nang – mer träning!

 

Idag åkte vi tillbaka till ao nang igen efter åtta, nio dagar på phiphi med en del festande,  tre dagar närmare bestämt för mig. De andra dagarna har kosten sköts hyfsat.  (med en ’vanlig ’ persons mått har den sköts mkt bra) det underlättar väldigt mkt att ha med sig de bästa kosttillskotten iifrån http://www.muskelbygget.se/ . Tränade ben idag på Push fitness center och fick till ett riktigt bra pass 🙂 pwo : 

Kaffe och glass på McDonald’s!  Samt BlueAMP Stack  och en påse Monster PAK  och BCAA 6000  aminosyror i tablettform precis innan (smidigt med tablettform när man är iväg så här) 
 
På kvällen, morgonen och efter passet kör jag med ett grymt bra protein – Nitroprogen . Det är ett väldigt ”allsidigt protiein” som innehåller många olika typer av protein vilket gör att det får ett väldigt högt proteinvärde och upptaget på det är både snabbt, medelsnabbt och långsamt. Dessutom är det tillsatt vissa vitaminer vilket är extra viktigt nu när jag inte kan äta lika bra. Smaken är riktigt bra dessutom! Nitroprogen 2500g Chocolate DelightNitroprogen
Inledde passet med benspark sen knäböj i smithen,  raka marklyft,  benpress,  liggande leg curl och stående vadpress med stång. Tänkte köra utfall med men tänkte för mycket på Tina då och blev sentimental så hoppa över det…  (ok,  jag erkänner, det var lite på grund av lathet med då utfall är den jobbigaste övning jag vet)  för övrigt så kan jag rekommendera alla att åka till Thailand,  det är ett fantastiskt land på många sätt men jag rekommenderar ingen som är så kär som jag att åka ifrån er pojk eller flickvän en hel månad…  nu blir det eventuellt en liten kvällspromenad innan läggdags,  det är en tuff dag imorgon med träning,  åka till nån ö sen kanske ett par breezer på kvällen 🙂      

 
 
 Och kom ihåg,  ju mer ni slarvar,  både de gäller träning,  kosten,  sömnen och festande,  desto sämre resultat. Inga konstigheter. Men personligen så tycker jag ändå det är värt att,  ursäkta det sopiga uttrycket,  unnar sig lite ibland. Alla gör som de vill,  dock tycker jag fler borde förstå just de jag skrev,  ju bättre man sköter sig,  ju fler dagar i veckan,  om året,  desto bättre resultat.  Träna hårt,  ät bra,  älska dig själv och dina nära och må väl!  
Jag kommer under dessa veckor som är kvar träna en del till och sköta kosten hyfsat men även festa en del. Snart ska vi ju till Bali och då kommer Leo oxå 🙂 När jag kommer hem härifrån så väntas 10 veckor SUPERSTRIKT diet inför Battle of Scandinavia som är den 29e mars. Kom GÄRNA och titta då, jag uppskattar allt stöd jag kan få från er 🙂
 
Som gammal avdankad fotbollsspelare som man trots allt är i grund åt botten och ränderna går ju aldrig riktigt ur, så blev det en del ”bolltrollande” i vattnet på Phiphi 😉

 

Sen blir det ju extra mycket trixande när min reskamrat är aktivt fotbollsspelare. I princip fotbollsproffs kan man säga. Grymt långa ben och rörlighet som synes men även seriens snabbaste spelare med en farlig vänsterfot!

 

En kommentar

Lämna ett svar