Börja liite lugnt..

Asskön semesterdag! Morgonmys, golf, solat, fika på stan, gympass och fotboll på TV 🙂 
Tränade bröst och axlar med Jens. Riktigt bra pass! 
 
Går sakta uppåt och vikt och tappar självklart formen en aning men det känns bra, jag vet att jag bygger muskelmassa 🙂 Imorn blir det rygg och onsdag ben med Niclas i Västervik. 
 
 
Det är många som hållt uppe i sommar med träningen eller tränat dåligt men börjat nu igen. Mitt råd till er är att TA DET LUGNT i början! Tränar ni för hårt (vilket många för eftersom de haft uppehåll) så är risken att skada sig, eller att bli sjuk, stor! Första veckorna bör ni, hur tråkigt det än är, hålla igen lite. Andra veckan kan ni tränar lite hårdare sen ännu hårdare veckan efter det. 
 
Sen är kosten viktigt som ni vet. Försök komma igång att äta bra! Bra lagad mat, mycket protein, undvik skräp även om ni ska bulka. Eller ät inte för mycket skräp iaf. I måttlig mängd är det ingen fara. Använd er av de bästa tillskotten: 
http://muskelbygget.se/ . Protein efter träningen är det allra viktigaste. 
 
Sen ta de lugnt även med kosten, om ni ätit jättedåligt i sommar och helt plötsligt ska börja äta perfekt så kommer många av er tröttna, jag vet att det är så. Ta lite i taget, börja till exempel börja veckan med att äta frukost som ni kanske inte gjort under sommaren. 
 
Sätt upp delmål och långsiktiga mål med träningen och gör träningen till något roligt. Känn inte träningen som något måste utan något ni tycker om. Är ni hängiga eller väldigt stressade en dag så är det bättre att vila. 
 
Sen finns det hjälp att få, skriv gärna till mig om ni vill ha PT-timmar i gymmet eller hjälp via mejl 🙂 
Nu ska jag bryta mot jantelagen igen men jag är väldigt duktig på träning, kost och att motivera! Jag kan även göra fettmätningar. 
 
Kolla gärna Loulings blogg 🙂 http://louisemariia.blogg.se/

En kommentar

  1. Tack för tipsen! Någon fitnesskropp lär jag aldrig få nu när barnen är små 🙂 förkylningar och tidsbrist. Har du något effektivt träningstips jag kan följa på gymmet när jag bara har möjlighet att träna bara en gång i veckan. Jag har stort behov av rygg och magträning!
    Ha det gott!

Lämna ett svar