Vilodag. Det kan vara klokt…

Igår jobbade jag heldag (9-23,30). Jag tränade axlar och övre bröst på jobbet och har lite träningsvärk idag 🙂 Jag tänkte träna rygg och biceps idag på dagen när Levi sover men valde att vila istället. Jag har tränat mycket den här veckan och eftersom jag tränade axlar igår, som fortfarande är de viktigaste musklerna för mig, så är det en fördel att vila idag så det får vila och en extra chans att växa så att säga 🙂

Om du tränar för att bygga muskler så kan det vara klokt att tänka så ibland. Lite förenklat: När du tränar bryter du ner musklerna, när du sedan vilar och äter bra så byggs de upp. Vilar du för länge så bryts de ändå ner, oavsett hur bra du äter…

Idag har jag beställt lite nya träningsredskap till mina pass jag håller i Horn. På torsdag kör vi igång ”vårterminen” och dessutom börjar jag träna fotbollslaget då. Det ska bli kul! Förra året körde vi rätt hårt och tanken är att köra lika hårt i år, om inte ännu hårdare. De ska ju bli ett topplag i 5an så en bra fysisk grundträning är en stor fördel. Dessutom brukar jag försöka smyga in lite kostsnack på träningarna.

NU ska jag dricka upp min Celsius, lägga ett ord till på WF i matchen mot mamma sen ska vi väcka upp bebisen och bege oss till syrran med familj 🙂

Lämna ett svar