Krångla inte till saker för mycket

Idag mjukstartade jag mina Vimmerbyresor. Jag träffade bara tre stödkompisar idag och besökte muskelbygget och mina föräldrar såklart. Från och med nästa torsdag blir det mer busy dagar igen då jag dels kommer köra igång med onsdagsträningen (som nu är torsdagsträningen istället) samt köra fyspass med Horn/Hycklinge IF. Idag var jag på Body gym och relax och tränade ben .Skönt. Årets sjätte pass…

Det verkar rätt lugnt ännu men det brukar bli mycket hets nu kring träning och kost. Det ÄR bra att folk vill äta bra och träna men jag tycker inte man ska göra det ”bara för att” . Man bör vilja må bra, man bör inte göra saker och ting bara för att alla andra gör så.  Det allra bästa är att ta hjälp av någon som är duktig- Tyvärr kan jag inte göra den där vinkningen ”Hej här är jag smileyn” på datorn men ni vet vad jag tänker 😉 (per@ekbjorn.se)

Om ni inte gör det så krångla inte till saker och ting. Kom igång med någon fysisk aktivitet, minska eller allra helst, ta bort socker och mjöl och dåliga transfetter sen har du kommit ännu mer än halvvägs. Lär dig äta en bra frukost, lägg till mellanmål och ät ALLTID efter träning så har du kommit ännu längre på vägen. Om du dessutom slutar stressa och ser till att sova bra så kan jag nästa lova dig fina resultat 🙂

 

Lämna ett svar