Två tuffa pass

Sovmorgon. Såklart ☝️ Pwo-fika här med Jens, chokladbollar och riskakor med nutella sen ett köttigt benpass. Älskar att träna ben nu när jag har hyfsat bra kondition? avslutade passet med att göra några kullerbyttor oxå?
 
 
Sen en lugn eftermiddag. Handlade mat bara sen militärträning ?
Fint väder, ett härligt häng, en duktig instruktör och ett hårt pass, kan de bli bättre?☺️
 
På kvällen gick Tina och jag en promenad runt ån,
 
Tittade på film samt poserade mage lite ☝️
 
Ett litet problem jag har efter att ha tränat två hårda pass på samma dag är att pulsen är lite förhöjd så jag har lite svårt att sova. Jag somnar rätt enkelt men sen när jag vaknar har jag svårt att somna om men kommer ligga en extra stund på spikmattan ikväll samt ta lite extra zma (zink och magnesium) 
 

En kommentar

Lämna ett svar