Beachvolley och hemmajobb

Idag var jag på möte på nyföretagarcentrum 🙂 Sen har jag varit hemma och jobbat lite. Jag fick klart ett kostschema tidigare idag och ett till nyss. Jag har även haft ”kundkontakt” under dagen. Det är det bästa när de jag hjälper skriver till mig och frågar, annars vet jag inte alls hur de sköter sig.
Mamma och pappa var här med kärleksmumstårta vilket är obligatoriskt när jag fyller år 🙂 ( imorgon)
Vid 17 spelade vi beachvolley i Beach Arena, fantastiskt skoj!
Jag har även hunnit med lite studier och en hel del gos med lilla Levi såklart.
 
I sinom tid planerar jag ett lite längre inlägg som ska handla om att vara fit och att vara hälsosam. Är fit alltid samma sak som hälsosam och är ofit samma som ohälsosam osv… Vad tror ni om det?

3 kommentarer

Lämna ett svar