Tinas och min diet.

Mat för Tina och mig till helgen. Både Tina och jag är på diet. Nu äter varken jag eller Tina samma mat hela tiden men den här maten är grunden: Frukost baserad på havregryn, bär (oftast hallon) samt proteinpulver 100% Whey Protein Professional. Matlådorna består av kyckling, ris (eller bulgur)och broccoli eller spenat. Riset blandas med gurkmeja för att få finare färg samt för att det är fettförbrännande och bra för hälsan. Maten är oftast stark och det är för att öka fettförbränningen ytterligare.
 
Matlådorna närmast är mina, enda skillnaden är att de innehåller lite mer mat. I övrigt är vår kost rätt lika också men självklart äter jag lite mer. 2 lagade mat mål om dagen. Mellanmål kan vara t.ex en havredrink eller 100% Whey Protein Professional, fun lgiht och kvarg. Innan träning, under träning, innan promenad samt direkt när vi vaknar på morgonen dricker vi de goda aminosyrorna: BCAA Powder 12000
 
Innan och under passet dricker jag även Vitargo Electro Energy som är supersnabba kolhydrater för snabb energi,tryck och återhämtning.  Den innehåller även elektrolyter.
 
Tina dricker Whey Protein Professional efter passet sam äter några riskakor (snabba kolhydrater)
Som kvällsmål/nattmål äter vi kvarg blandat med proteinpulver och fun light. Ibland lite mandlar för att få i oss lite bra fetter.
 
För er som tror att dietmat är äcklig och tråkig så kan jag säga att den inte är den även fast man ibland kan längta efter annan mat. Blev lite sugen igår på jobbet när jag åkte och köpte pizza till både grabbarna och personalen och när de satt och åt pizza och drack cola satt jag med min matlåda med lax och potatis…
It´s all worth it…
 
Och även om den skulle vara äcklig så är det värt det.
”Känslan att vara i form överväger känslan att få äta vad man vill”
(Kan förvisso fortfarande äta vad jag vill men inte så ofta och inte så mycket… )
Även avokado och vitlök med på bilden och det för att vi ofta gör sås av avokado, vitlök och kvarg 🙂
 
I övrigt så lägger vi till antingen promenader eller lite cardio efter gympasset och självklart fortsätter med hårda gympass. Sen att vi inte äter godis (bara ibland 😉 ) och annat skräp förstår ni säkert…
 
Inga konstigheter.
 
Formen häromdagen. Strax under 5 % bf. 5 veckor kvar till tävling. Battle of scandinavia
 
Längre fram kommer bilder på den där fantastiska människan som jag bor med och som börjat den här dieten riktigt bra än så länge…

14 kommentarer

 1. Snyggt!! Lycka till när du väl ska tävla!
  Roligt att du och din sambo kör ihop!!
  Har du tips till en "åldring" som mig…? Jag vill forma alltså komma igång med gym igen, men magen är ju mitt skitområde(o tant på det)
  Men du som är proffs, kanske har nåt tips 🙂 Hur bränner jag bäst magfettet, är ju bara där jag har "fluff" ;(

  Må så gott 🙂
  Mvh
  Camilla från Lillsved.

Lämna ett svar