Studierna

Dåligt med bloggande igen. Fy skäms. Nu har jag inget att skylla på förutom att jag har uppenbarligen haft annat att göra. Att umgås med nära och kära ligger högt på prioriteringslistan både nu och annars med.
 
Umgås med människor du tycker om och gör saker du tycker om och mår bra av!

Idag blev det en rejäl sovmorgon. Tina hade till och med svårt att för upp mig ur sängen… Sen har jag ägnat dagen åt studier. Jag håller på att läsa ur FYSS – fysisk aktivitet i sjukdomsprevention och sjukdomsbehandling. Nu precis, innnan bloggpaus läste jag om motiverande samtal om fysiskt aktivitet. Det är vad nästa träff (om en månad) kommer att handla om. Jag har även lite om:  Allmänna effekter av fysisk aktivitet, Allmänna rekommendationer om fysisk aktivitet, främja fysisk aktiviet mm. Intressant men blir lätt att jag gör annat emellan hela tiden (blogga nu t.ex) Något jag måste skärpa mig med.
 
Jag ska även läsa boken Hälsa & Hälsopromotion och ha onlineseminarium utifrån frågan:Hur kan du påverka människor att bli mer fysiskt aktiva i vardagen vad gäller kondition, styrka och rörlighet?

Plugghäst som jag är…
 
Nu dricker jag Beowulf innan jag ska iväg och träna snart. Blir även lite skumtomtar med nutella precis innan passet samt aminosyror: BCAA Hypertrophy 
 
Igår bröst, axlar och triceps och idag ben. Mer om dessa pass ikväll eller imorgon.
 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar