Grapefrukt och Hallon

* Extrakt från grapefrukt har visat sig öka frisättningen av fett från fettcellerna. 
 
* I en studie undersökte 91 överviktiga personer hur antingen grapefruktkoncentrat, 2,4dl grapefruktjuice eller en halv färsk grapefrukt påverkade insulinkänsligheten och vikten. De som åt färsk grapefrukt hade gått ner 1,6 kg efter tolv veckor, medan de som drack juice tappade 1,5 kg oc de som fick kapslar förlorade ”bara” 1,1 kg. Dessutom ökade insunlinkänsligheten hos de som fick grapefrukt. 
 
 
* Kanske kan enbart smaken av grapefrukt bidra till viktminskning! Ett par studier på råttor har visat att fettförbränningen ökar och aptiten minskar när de utsätts för grapefruktolja och/eller citronolja. Det tycks handla om en ren neurologisk effekt som ger begreppet aromterapi mer trovärdighet. 
 
 
Hej jag heter Snöre och jag käkar Grapefrukt hela dagarna. Jag äter även mycket hallon. Jag försöker att äta 40 kg varje dag men misslyckas med det varje dag. Det här är första gången jag skriver något med ett streck över och jag tycker det är jättetokigt. Varför skriva något som är ett streck över? 
 
Något annat som är bra för fettförbränningen är hallon. Det är ämnet hallonketon som finns i hallonen som har dessa egenskaper. För att få bästa effekt så krävs cirka 40 kg hallon om dagen och det får väl anses rätt svårt att äta… Som tur är finns det i form av kosttillskott. http://muskelbygget.se/raspberryketone-p-447.html?cPath=59
 
 Raspberry Ketone
 
 
Hallonketon återfinns naturligt i hallon. Det är detta ämne som ger bäret dess lukt.
Hallonketon reglerar adiponectin, ett protein som reglar glukos och fett omsättning i kroppen. 
Hallonketon ser till att fettet ”löses” upp så det lättare kan användas som bränsle.
 
 
 
 
 

Lämna ett svar