Tillbaka till träningen på riktigt igen! Dubbla pass

Igår tränade jag bröst, axlar och lite triceps på dagen sen vader och mage på kvällen. Jag vet att jag är lite dålig på att berätta om mina pass och jag vet inte om ni är intresserade av exakt hur många set, reps och vikter jag kör med? Jag varier alltid mina pass och gårdagens första pass såg ut ungefär så här:
 
* 4 set utsida axlar i maskin
* 2 set hantellyft åt sida
* 2-3 set drag till hakan (utsida axlar)
* 4-5 set i sned bröstmaskin
* 3 set ”lyft upp med viktskivor” . Som axelpress men smalare grepp och mer aktivering och övre bröst.
* 3-4 set cablecross
* 3 set pushdowns triceps
 
Bara 3 set triceps alltså men ändå där och i mage som jag har mest träningsvärk idag 🙂
 
Det är omöjligt att inte ta kort på sig själv i speglarna i omklädningsrummet på WC när man har pump och i form Det bara är så…
 
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar