Godis runt träning

 
Skriver detta inlägg nu. Det vore konstigt annars!? Men NU är torsdag men publicerar det här på lördagen då jag förmodligen är lite full i Västervik :p Men NU, torsdag alltså, sitter jag och äter lösgodis ånyo. Ånyo betyder återigen. Är ni godistokiga som jag men ändå tänker på formen så ät ert godis innan och efter träning där det gör nytta 🙂 Sen är det självklart inte bra med för mycket godis… 
 

En kommentar

  1. Vilket bra tips för oss som är lite extra godissugna ibland!

    SV: Jag börjar känna att jag kanske ska ta worldclass ändå! Bättre pris och jag gillade deras klasser samt gymmet verkar fräscht! Får bli till att provträna när jag kommer ner igen! Vill hitta det gym som passar mig men worldclass låter onekligen som my cup of tea!

    Hoppas du får en fin dag 🙂

Lämna ett svar