Bra sommardag i Vimmerby

En heldag i Vimmerby igår och ÄNTLIGEN beachbolley! Vi var sju stycken så spelade 3 mot 4, vi var tre i vårt lag. Ett set spelade Anton och jag 2 mot 3 men det gick oxå bra, vi har spelat ihop flera gånger förr, dock tog det på krafterna rätt bra för en annan som inte direkt har någon specialbra kondition. Anton däremot skulle förmodligen kunna spela typ femtielva matcher och ändå inte vara trött… Vi spelade i 2,5 timme och det var rätt bra spel, det var skoj, det är bra träning och solen tar bra 😉
 
Sedan åkte jag och gjorde fettmätning på Fredrik Larsson och Robbin Passmark. Båda dessa herrar har gjort grymma träningsresultat! Mer om det i kommande inlägg där det kommer både bilder och lite text samt deras fettprocent 😉
 
Efter det så åkte jag och min ena stödkompis och badade i Nossen. Det är kallt i Svenska sjöar!
 
Sen var det dags för årets första golfrunda tillsammans med Robin Stolt. Det var ju inte det enklaste motståndet jag kunde få eftersom Robin har 9,nånting i handikapp vilket är riktigt bra! Vi körde 2 varv på de 6 första hålen i Vimmerby. På första hålet gjorde jag birdie (2 slag) och satte press på Robin 😉 . Båda gick runt på 22 slag på första varvet vilket för mig är bra. Andra varvet gick jag på 22 och Robin 20 vilket innebär att han vann med 2 slag. Trots att jag förlorade så var jag nöjd med en bra och trevlig golfrunda!
 
 

 
 

 Direkt efter golfen och efter lite mer godis så åkte jag till gymmet och hade med en annan stödkompis och tränade rygg med Amanda. 

Det är självklart inte optimalt att spela beachvolleyboll och sen golf innan passet, det förstår nog alla, men det är så roligt så ändå värt det. Blev ett lite lugnare pass på grund av det men ändå träningsvärk i baksida axlar idag 🙂
 
Två övningar i en. Rygglyft som tar främst på ländryggen kombinerat med baksida axlar med hantlar. Egentligen är det bättre att hålla armarna lite rakare än jag gör här för att aktivera baksida axlar på bästa sätt men uppenbarligen tog det ju där ändå 🙂
 
Efter passet gick jag med två av mina stödkompisar till torget och köpte glass. Och inte bara köpte.. Vi åt dom oxå :p
Gott som fan men jag blev lite förnedrad när jag såg den här glassen…
 
Notera namnet på glassjäveln! Sen priset. 13 kronor. 13 är det sämsta talet förutom 4 som är den absolut sämsta siffran!
 
Sen åkte jag till Horn och tog en promenad med ytterligare en stödkompis…
Väldigt mycket på en dag och det låter kanske töntigt men en sådan dag har jag svårt att få i mig tillräckligt med kalorier. Det är ett angenämt problem kan tyckas 🙂
Det är ännu svårare nu när jag inte är van att äta så mycket heller. Lite överslagsräknat hade jag nog behövt uppåt 5000 kcal igår för att ligga på överskott. Nu räknar jag inga kalorier men förmodligen lyckades jag inte med det trots mycket godisätande men försöker äta lite extra även idag. 
Idag njuter jag av träningsvärk i baksida axlar. Jag skulle faktiskt tränat axlar och bröst idag men ångrade mig för en stund sen. Jag kom på att dels är jag sliten efter igår sen ska jag träna ons, tors, fredag sen ska jag på stan och fixa lite sen börjar jag jobba 14. Ibland (notera ibland, inte jämt) så är det bättre att ta en vilodag för att undvika stress. Mina ryggmuskler för bättra chans att återhämta sig och växa om jag vilar idag.
 
 
 
 
 
 
 

En kommentar

Lämna ett svar