Bröstpass och motivation!

 
Träningsvärk i bröst idag 🙂 Tränade bröst och axlar igår första passet sen baksida och insida lår andra passet. Bröst är en av de muskelgrupper som jag har lättast för. Normalt sett tränar jag bara övningar för övre bröst. Det tar på nedre bröst oxå men inte lika mycket. Jag kör i stort sett aldrig plan bänkpress eller hantelpress och anledningen är att jag behöver mer massa på övre bröst. 
 
Ett normalt bröstpass kan se ut så här: 
 
4 set Lutande bänk i smithmaskin, sista set dropset. 
3 set Hantelflyes på lutande bänk
3 set Cablecross där jag går ihop med armarna högt – sista set dropet (övre bröst)
 
 
Ska ut och gå nu på förmiddagen med det blåser satan! Eftersom jag bor i Horn nu så kan jag inte gå till gymmet och gå på bandet så jag ”måste” ut i det här men jag tänker bara: Thailand om nio dagar och hur mycket roligare det är att vara där om jag känner mig fit 🙂 
 
”Ibland är det jobbigare och tråkigare än annars att nå sin mål, men tänk på hur du vill/kommer se ut när du når ditt mål. Då är det lättare. Slut på bortförklaringar och få bort latmasken och ta tag i det NU ” 
 
I eftermiddag ska jag in o fika med stödkompis, hämta lite flyttsaker sen ta med en stödkompis till gymmet. Han kör sitt och jag tar en löptur och tränar mage med Jennifer  http://www.tv3.se/jennifer
 
 
 
 

Lämna ett svar