Tiden innan och efter träningen

Känslan innan passet… Sitter i sängen och lyssnar på lite motiverande träningsmusik, bläddrar lite i Body, njuter av en god och prestationshöjande PWO från http://muskelbygget.se/ (som för övrigt har gjort om hemsidan och den blev GRYMT snygg!) och smaskar på lite skumbananer med nutella. Jag ska träna ben idag. Jag vet att det kommer bli skönt med pump i benen. Riktigt skönt men även riktigt jobbigt. Idag ska jag pressa mig hårdare än jag gjort på länge för nu ska låren växa. Jag visualisera hur jag kommer att se ut på scenen i April. Jag säger åt mina muskler att växa. Jag är fokuserad på det här.
 

 
 
Innan passet och efter passet ger jag mina muskler det bästa de kan få för att växa, BCAA Powder 12000  innan och Big Mass Gainer efter samt Xtreme CEE . Jag  visualiserar ytterligare, slappnar av en stund i bubbelpoolen efter passet och undviker all stress. Sen åker jag hem och äter det musklerna mår bra av. Mat bestående av protein och kolhydrater. Jag tänker återigen på att mina muskler ska växa, jag umgås med de jag tycker om och mår bra. 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar