Små förändringar i början…

Började min deff idag. Äntligen! I början blir de bara små förändringar. Idag t.ex: 2 dl istället för 2,5 dl havregryn till frukost. 1 skopa gainer + 1 protein istället för 2 eller 3 skopor gainer. Lax+potatis utan knäckbröd med ost istället för lax+potatis och 2 knäckebröd med ost. Inget godis innan träningen. Små saker som ni ser. Ett par korta promenader blev det oxå. 
 
Kommer att deffa som vanligt med ett par förändringar bara. Som sagt, i början behövs inte så mycket förändring men ju längre jag deffat och ju mindre fett jag har kvar, desto svårare blir det. Cardioträningen ökas succesivt och mängden kolisar sänks oxå något efter hand. I början använder jag fettförbrännare sparsamt och i slutet kör jag på med flera olika fettförbrännare. 
 
 
Jag kommer även att träna på som vanligt men ska försöka att köra en period nu där jag tränar lite tyngre med färre reps för att variera. Det var länge sen jag körde så. Jag varierar alltid repsantalet men normalt ligger jag på 8-12 reps. Nu ska jag försöka att, åtminstone i basövningarna, ligga på runt 6 reps. 
 
Eftersom ryggen är prioritering så kommer jag att äta lite mer de dagar jag tränar rygg för att kunna förbättra ryggen något trots deff. 
 
Jag ska oxå försöka att dra ner lite mer på onöigt fett som smör på knäckebrödet osv. Visst, jag kommer äta smör ibland men ska ändå försöka minska något på sånna saker samtidigt som jag höjer proteinintaget något, från cirka 250 gram upp till 300 gram. 
 
Jag kommer inte väga nån mat, förutom sista vecka lite,  och jag kommer inte heller äta likadant från dag till dag eftersom det är omöjligt för mig eftersom jag alltid jobbar olika och har olika aktiviteter. Men jag ska försöka vara snäppet ännu striktare än min deffen innan Ahlströmmer. Jag ska försöka träna hårdare oxå. Önska mig lycka till! Lycka till! Taaaack!
 
 
I ”pumprummet” innan tävlingen Trots att jag ändå håller rätt hyfsad form hela tiden så är vägen hit tuff och lång mn även väldig rolig! 
 

Lämna ett svar