Sär skriv!?

Halv jobbig dag… Halvjobbig dag. Ni ser skillnaden va? Det blir så fel när man särskriver så snälla, tänk på det! Jag vet att jag inte gör allt perfekt och att många stör sig på saker jag gör men ändå, tänk er för en gång extra innan ni trycker på mellanslagsknappen. Mellan slags knappen!? Lång hårig sjuk sköterska. Långhårig sjuksköterska. En viss skillnad faktiskt.. Kassa personal? Kassapersonal. Skit bra? Skitbra. Ni fattar. Tack! Kan passa på att ”försvara” mina stavfel som förekommer ibland på bloggen. När det fattas någon bokstav (bok stav!?) så är det för att tangetbordet krånglar lite. Och ibland kan de blir fel för att jag är så ivrig att skriva. Det är faktiskt rätt kul att blogga 😉
 
En kaka till frukost tar kål på kilona
 
 
En stor frukost med en LITEN kaka kan faktiskt hjälpa dig att hålla vikten eller gå ner i vikt. Den lilla överraskande slutsatsen har forskare kommit fram till efter att de har testat två grupper frukostätare. Den ena åt frukost som innehöll 300 kalorier, den andra gruppen fick det dubbla PLUS en kaka. Kakgruppen gick ner 18 kilo sammanlagt på nio månader. Det beror förmodligen på att den goda frukosten med en liten läckerbit höll sötsuget (söt sug!?) på avstånd resten av dagen. 

2 kommentarer

  1. Varför inte försöka förstå att folk har brister? Liksom du som behöver sminka sig för du skäms över ditt röda streck du får under underläppen när du ätit.

Lämna ett svar