Ha kul!

I fredags åkte vi på kryssning med fotbollslaget. Riktigt bra resa med diverse rusdrycker, skratt, bus och härliga människor! Gick och funderade idag varför de kändes som jag hade träningsvärk i vänster utsida axel men så kom jag på att de måste varit efter min ledstångsåkning i trappen! Öm på vänstra höften oxå. Mina landningar blir inte riktigt så mjuka som hoppats :p 
 
Det är inte normalt att göra sånt, det är inte direkt moget heller men det är jävligt roligt och det är väl själva syftet. Det är väl sjävla syftet med hela livet egentligen? Att ha så roligt som möjligt! Utan att någon annan ska bli lidanade så klart men annars!
 
Nu ska jag jobba om ett par timmar. Är seg idag efter att ha sovit 0 timmar igårnatt och bara sovit en timme igår eftermiddag så de känns lite jobbigt att åka till jobbet men brukar gå bra när man väl kommer dit. Nästa vecka vet jag inte hur jag ska jobba, är lite PT-jobb inbokat sen träna med några stödkompisar o så sen tror jag det kan bli några kvällar på Stenbäcken. 
 
När det gäller träningen så kommer jag köra på ”som vanligt” en vecka till. Ska försöka njuta extra mycket av mitt godis för veckan efter börjar min diet 🙂 I början går jag ner rätt lätt som ni vet, utan att göra så stora förändringar men sedan blir det mer och mer strikt vecka för vecka och mer och mer cardio… Det kommer bli tufft eftersom jag kommer att försöka (och lyckas!) att ta mig i ännu bättre form än sist. Jag ska se ut som en jävla röntgenplåt 😉
 
8e december står jag där igen. Inte där men på en annan scen :p
 
Att åka på kryssning är riktigt skoj. Det här är oxå riktigt skoj men skillnaden mellan en kryssning och en bodybuildartävling är enorm.. Men återigen, gör sånt DU tycker om och trivs med!
 
 

Lämna ett svar