Protein av hög kvalité

Igår tränade jag ben och då sover jag alltid lite sämre på natten (övertrött) så idag tog jag min havredrink vid typ halv 8 när jag var vaken sen sov till 10 och tog aminosyrorna och glutaminet då istället. Kaffe+grönt te sen promenad!
 
Borde verkligen träna på att posera mer. Tänk om man var så här duktig och kunde göra en så här kul grej av det : 
 
 
Ska snart ner til Freddy och handla protein som är grymt bra! http://muskelbygget.se/100wheygoldstandard-p-379.html?cPath=65 
 
 
 http://www.muskelbygget.se/  Extrapris på det här proteinet månaden ut så passa på att handla!
 
Visst vill man få ut maximalt av sin träning? Då är det värt att lägga pengar på ett riktigt bra protein som kanske kostar nån hundring mer än nåt billigt protein av mycket sämre kvalité. En hundrig i månaden är INGENTING. Eller jo det är det. 0 är ingenting ju men 100 kr är inte mycket iaf!
 
 
Nu i eftermiddag ska jag till Horn till mina underbara föräldrar sen vid 18 ska jag träna bröst och axlar. Eftersom jag tyckrer att brösten köttat till sig rätt bra på sista tiden så kommer jag köra mest axlar idag. Just det ja, mage ska jag träna oxå!
 
Har du problem med sötsuget? Många har det… Och då kan Krom hjälpa lite faktiskt så släng med en burk http://muskelbygget.se/chromiumpicolinate-p-444.html när ni ändå beställer proteinet! 
 
 
 
 

Lämna ett svar