Extremt

Morgonform. Vägde mig imorse oxå och vågen visa den FÖGA imponerande vikten 81 kg…

Min nyrakade arm. Utan pump! Ådrorna syns bättre utan hår och strax åker håret på benen bort oxå 🙂

Latsspread bakifrån.
För de av er läsare, de flesta förmodligen, som inte är så intresserad av bodybuilding så tycker ni säkert mest de här ser töntigt ut. Men det är ju det här jag ska täva i och vissa av er tycker säkert det är intressant 🙂

Mage-ben-pose

Igår tränade jag igenom överkroppen och idag körde jag ben och mage. Sista passet innan tävlingen.
Sista gympasset alltså, blir mycket mer cardio och mer poseringsträning!

Tonfisk, äggvitor, ett helt ägg, broccoli, massa salt, cayenpeppar, chili och lite ingefära som förrätt :p Efterrätten är den lilla chokladbit som ligger där ijämte. Jag vet, det är sjuk men nu är det sista veckan inför tävlingen är saker väldigt extrema…

Har tidigare legat på runt 250 gram protein om dagen, cirka 200 gram kolisar och kanske 40-50 gram fett. Fram till den här veckan har jag i stort sett kunna tränat nästan lika hårt som normalt och bara varit hungrig några gånger. Nu har jag sänkt kolhydratsintaget till ca 100 gram och fettet tilll runt 20 gram. Det känns.

Mer om varför jag saltar massor i ett annat inlägg…

Måste bara tillägga att det här är inget hälsosamt. Vid sån här hård deff stressas kroppen mycket och det är viktigt att man vet vad man gör. Ju längre och ju hårdare du deffar desto sämre för kroppen egentligen. Bara för att man är superfit så betyder inte det att det är nyttigt. Å andra sidan undviks dåliga saker som socker, transfetter, alkohol osv vilket ”väger upp” . Extra viktigt med sömnen, vila och att äta närningsrikt och att komplitera med kosttillskott. Och att äta lite mer sedan efter dieten. Man behöver inte lägga på sig massor fett direkt efter en tävling men att vara tävlingshård hela tiden är i stort sett omöjligt och ohälsosamt.

En ”normal” deff där man bara ligger på ca 500 kcal underskott och inte så lång period så är det ingen större fara så länge man äter bra.

Lämna ett svar