Mycket förberedelser… Lovely!

Igår blev det två poseingspass. Här på WAHK på förmiddagen.
Sidechest på två olika sätt. Små förflyttningar gör stor skillnad. Det här är en av mina favoritposer.

Sen ett poseringspass här hemma på kvällen. Det blev även 3 promenader, ett gympass, solning (måste var brun inför tävlningen!), rakning av hår på ryggen(!) Nej jag har inte mycket hår på ryggen men det som finns där ska ändå bort! Jag rakade även armarna. Och resten ska bort idag! Blev  även ett PT-pass med en av de två duktiga jag hjälper på Träningshuset. Efter det gav jag Jennifer (http://www.bloglovin.com/m/328123/476034485/fb) lite tips på övningar och jag måste säga att hon var grym på Bamsecurl 😉

Tiden imellan spenderades med att dricka vatten(blir inga 10 liter vatten riktigt om dagen men försöker ändå dricka mycket mer än vanligt och idag ska jag dricka ändå mer och dessutom salta maten mer och även dricka saltvatten ett par gånger(!)  och planera mat/kosttillskott typ… Det tar tid det här! Visst, jag borde lärt mig posera tidigare men ändå.

Det är få förunnnat att kunna vara lediga eller jobba så lite som jag gör nu inför tävling. Tänk de som jobbar 100 % och dietar sista veckorna innan tävling, DET är imponerande! Nu har jag inte 0a kolisarna helt som vissa gör. Jag kommer inte tömma mig helt på kolisar men ligger ändå lågt nu, cirka 100 gram om dagen och det känns kan jag säga er. Man blir mer lättirriterad! Men är ledig som sagt förutom mina småjobb och att jag ska jobba på onsdagkväll och då är det bara att ”bita ihop” 🙂

Nu är det visst några som vill gå ut ser det ut som 🙂

Sedan åker jag till Lotta på massage 🙂 http://www.ljuvligtnaturlig.se/kontakt

I Eftermiddag bir det promenad (Jasså!?) ett sista gympass innan tävlningn (ben och mage) och ikväll posering och senare en promenad. Blev ingen morgonpromenad idag förutom lite kort me hundarna då så de andra blir längre…

2 kommentarer

Lämna ett svar