Bilder på gymmet

Var på gymmet idag på morgon med Maria och tog lite kort. Några blev ok, men är inte helt nöjd. Dels var de för mycket folk så jag blev stressad (tog av tröjan när ingen såg ) sen har jag inte kommit i riktigt den formen jag trodde, är några hekto ifrån den formen. Men hinner gå ner lite tills tisdag iaf då vi åker till Thailand 🙂
Sen är jag fortfarande värdelös på att posera, MÅSTE lära mig snart.. Sen hade jag inte tålamod att fixa fram någon bra pump som jag borde haft. Sen är väl inte ljuset optimalt där vid tog bilderna. Blablabla, undanflykter, blablabla!

Det här är ponnyuppfödarposen

Grymt skönt benpass igår. Typ 5 set knäböj i smithen, nåt set frontböjd och några benspark. Sen tre ”fyrdubbla” set. Liggande legcurl, sittande legcurl, raka mark och slutligen liggande legcurl igen. Allt direkt efter varann och allt det i 3 set.
En promenad på ca 30 min igår sen en promenad inatt(!) på cirka 30 min.
Idag promenad till och från gymmet 2 gånger samt en promenad med Ida i Hultsfred. På kvällen ett ryggpass…

Nervös så ingen ser mig… ”är du nervös..sch? ”

Imorgon förmiddag ska jag gå på bandet en halvtimme cirka, sedan en PT-timme 🙂 11,30 träna med stödkompis och då blir det nog mage och lite armar. Sen vi 17 träning med andra stödkompisen och då blir det axlar och bröst. Kommer även lägga upp före och efterbilder från min 1,5 veckors halvseriösa deff 🙂

Hästhopparbuse-posen!

2 kommentarer

Lämna ett svar