Sommar och ledig :)

http://muskelbygget.se/milkandwhey-p-227.html?cPath=65
Smakde mitt nya kvällsprotein igår för första gången och jävlar vad gott det var 🙂

Igår var en mycket bra dag då jag hann med både lite nytta och mycket nöje 🙂 På morgonen hjälpte jag Jens att flytta sen var jag på jobbade och lämnade in lite grejer. Sedan blev jag bjuden av Jens på mat 🙂 Hann med en tuppis sen oxå innan det var dax för en golfrunda där jag gick runt på 22 slag vilket är mitt rekord för i år! Efter det en bra beachvolleymatch där jag självklart var med i vinnande laget 😉 Sedan hem och vila och dricka PWO och efter det upp till WAHK för att kötta övre bröst, axlar och mage sen på kvällen tittade jag, älskling och svärmor på en asgrym film 😀 ( Den lilla kycklingen… )
Så jävla underbart med sommar och speciellt sådana dagar då jag är ledig såklart!

Har som sagt slutat deffa men äter ändå rätt bra, ser alltid till att då i mig tillräckligt protein och näringsrik mat men blir en del onyttigheter utöver det men en sådan här dag tex behövs det att fylla på lite extra då jag är så aktiv. Idag blir oxå beachvolley sen hjälpa Robin och Maria att flytta och sedan träna ikväll. Kommer förmodligen hålla ungefär den här formen men kanske tar någon vecka eller två till senare i sommar och deffar ner mig några hekto till om jag känner att jag går upp eller om jag känner för att bli lite mer deffad.

Beachvolley är förövrigt riktigt bra cardioträning eftersom det blir en slags intervallträning, man spelar en boll kanske en halvminut-minut (?) typ sedan vilar man ungefär lika länge. Ja intervallerna blir självklart inte lika länge men det spelar ingen roll, det blir iaf intervallträning och det bränner mycket fett 🙂 Är dock inte därför jag spelar om nån nu trodde det, det är för att det är skoj 😉

Lämna ett svar