Beachvolley mm!

Saknar min älskling, en dag utan henne är en dag för mycket!

En riktig cardiodag idag med. 2 timmar beachvolley sen hjälpt Robin att flytta, ryggpass sen en dryg timme promenad med Danne. Idag spelade vi 2 mot 3 och jag var i lag med Anton. Vi låg under med 2-0 i set men vände sedan till 3-2! Starkt jobbat.

En vanlig kostmyt är att man inte ska äta något efter klockan 18,00 på kvällen. Det är en myt med lite sanning i. Generellt ska man äta mindre på kvällen och speciellt dra ner på kolisarna på kvällen. Idag åt jag en stor måltid vid klockan 23 och lite after eight efter det såklart 🙂 Blir jag tjock för det? Inte direkt… Som sagt, flytthjälp, gym och promenad och då måste man fylla på även om det är jättesent på kvällen. Eftersom jag rört mig så mycket idag så ”är jag tvungen” att äta väldigt men svårt att få i mig tillräckligt så förmodligen blir det lite deff idag med. En av mina favoritådror, den på utsida vänsteraxel börjar synas lite nu och det innebär att jag gått ner lite till i BF 🙂

 Någon som vill köpa nöjdhetsminen!? Jag är retard lite.. jag vet.

2 kommentarer

  1. sv: det var en kurs jag valde som tillval då jag gick gymnasiet 🙂 haha ja för tillfället pluggar jag inte eller jobbar så det enda jag i princip gör om dagarna är att träna och blogga, men ska börja plugga till höst och i sommar ska jag jobba så då blir det mindre tid för bloggen:)

Lämna ett svar