Deffa?

Igår tränade jag baksida lår och baksida axlar på förmiddagen. På kvällen hängde jag med HHIF som avbytare till krokstorp. Hoppade in efter 20 minuter och spelade sedan hela matchen. Konstigt nog orkade jag hela matchen, visst jag löpte väl inte miltals som jag gjorde förr men var ändå ”med i matchen” ! Knäna höll oxå men känner av vänstra knät idag 🙁
Var lite svårt att komma in i matchen först men sedan gick det hyfsat, gjorde några bra pass och köttade ner några och så men hade lite problem med timingen ibland men jag har ju inte spelat på ett år.. Vi hade mycker fler chanser än dom med förlorade snöpligt med 1-2…

Idag har jag var med Älskling i Jönköping, först handlade vi lite sedan var vi på Relaxbadet. Vilodag idag. Blev lite deffsugen förut så jag bestämde mig för att köra 1,5 veckas deff igen 🙂 Från och med imorgon till torsdagen innan midsommar blir det deff. Slutade deffa för 3 veckor sedan, första veckorna efter deffen går jag alltid ner lite till i fett för att sedan sakta gå upp igen. Tror jag hade ca 6,3% för en vecka sen och nu hade jag 6,9%. Ungefär. Nu är målet att komma under 6%! Det ska bli skoj! Och om det inte blir skoj slutar jag bara att deffa :p

Red Stack från muskelbygget fungerade uppenbarligen riktigt bra! Nu ska jag prova en annan fettförbrännare som förmodligen den oxå är riktigt bra – http://muskelbygget.se/7ketodhea-p-252.html?cPath=59

Kom ihåg, om du vill bygga muskler på lång sikt så är det inget att rekommendera att deffa hela tiden, ju hårdare du deffar och ju längre tid du deffar desto mer muskelmassa tappar du. Men om du är som jag och vill vara i bra form men ändå bygga muskler på lång sikt får du helt enkelt prioritera – deffa och hålla bra form eller bygga och hålla sämre form. Eller deffa ner dig så du är nöjd sedan börja bygga och när du tycker att du tappat formen deffar du ner dig igen. Dock behöver du inte gå upp massor i fett bara för att du bygger muskler men att hålla en superbra form samtidigt som du bygger muskler är i stort sett omöjligt. Om du deffar bra så behöver du inte tappa någon muskelmassa, om du inte ska ner till tävlingsform eller om du har mycket fett och behöver deffa en längre tid.

Lämna ett svar