Träna med någon!

 Hailand i töst!?

Dagens träningstips: Träna ihop med någon! Även fast man tror att man tränar hårt när man tränar själv så pressar man sig oftast lite extra när man tränar ihop med någon och passet blir intensivare!
För mig är det svårt att alltid träna ihop med någon eftersom jag jobbar oregelbundet och mitt träningschema ser olika ut från vecka till vecka men att träna ihop med någon ibland iaf blir ett lyft i träningen!

Bra ryggpass ihop med Christian Holmberg idag! Och igår fick jag hjälp av Offe när jag tränade ben. Är fortfarade svag i knäböj men det känns bättre och bättre att köra knäböj.. Fick till rätt bra djup igår oxå.

Dagen träningsmattips: Tacos! Fan vad gott, Ida och jag äter det varje vecka och våra muskler mår bra av det 😉

 Man måste inte äta var 3e timme eller sova minst 8 timmar varje natt men att ha hyfsad koll på vad, hur mycket och när man äter är en stor fördel om man ska bygga muskler eller deffa! Sömnen är väldigt viktigt oxå för träningsresultaten men vissa klarar sig med mindre än 8 timmar och vissa behöver mer. En tuppis på dagen är oxå bra 🙂

Jag sov på jobbet inatt och sov därför väldigt dåligt men ”kompliterade” det med 2 tuppisar idag :p och räknar med att sova bättre hemma i min egen säng med min söta älskling sovandes bredvid…

En kommentar

  1. Jag tycker tvärtom, föredrar att träna ensam. 😉
    Dom gångerna man tränat ihop med någon så blir passen mindre intensiva och mer prat mellan set och övningar..

    Men det har säkert stor betydelse vilken träningskompisen man tränar med också.

Lämna ett svar