Hej!

I tisdags spelade jag fotboll och skadad knät. igen. Nu är det sista gången jag spelar… Har haft jävligt ont nu i några dagar. Det gör mest ont när jag sitter med knät böjt. Gjorde rikigt ont ett par nätter oxå när jag skulle sova men när jag tränade baksida lår i fredags kändes inget. Idag ska jag köra framsida lår och det borde oxå gå bra 🙂

Kai Greene har tränat lår mer än en gång… eller två 😉

 Igår grillade jag, Ida och Tuva! Blev några öl oxå 🙂

Idag började jag jobba 14,30 på Stenbäcken. Jag jobbar dagtid där nu egentligen men idag och nästa helg jobbar jag extra vilket innebär att jag kommer jobba 9 dagar på raken nu.. Jag tycker inte man ska jobba mycket på sommarn egentligen men jag har varit ledig och kommer vara ledig mer och dessutom kommer det inte vara så fint väder… Trivs bra på jobbet med, speciellt nu när Jens jobbar på samma ställe 🙂
V.28 jobbar jag bara måndag, sen ledig resten av den veckan!

Nu ska jag börja med maten för sen blir det knäböj och sånt fränt :p

Lämna ett svar