PT – bra utbildning

 Som jag skrev igår, finns nu tillgänglig som personlig tränare.. Vill inte låta för nöjd men jag har en gedigen utbildning, har gått både steg 1 och steg 2 på personal trainer school http://www.pt-school.com/index.asp där dom flesta ”bara” går steg 1!
Jag har 11 års erfarenhet av gymträning, samt läst en hel del på egen hand… Så ta chansen nu 😉

3 kommentarer

  1. Ja börja med att dricka det efter träning, det är då det är viktigast att få i sig protein!
    Hm jag har massor tips ju 🙂 Men för det första, träna sånt du tycker är roligt och se till att du gör rätt, börja med att träna lite lättare för att sedan öka på vikterna eller vad du nu ska träna 🙂
    Några frågor?

  2. Ska bättra mig med det 🙂
    Jag tränar redan sånt som är roligt och jag tränar rätt. Är redan van vid gym så jag vet hur jag ska göra 🙂 Inga frågor just nu, men jag vet ju var jag ska vända mig nu 😉

Lämna ett svar