Träna :) Koffein…

 Är det gott idiot!?

Hade vilodag igår så nu väntar 3 eller 4 dagar med träning igen 😀 Och deffen fortsätter.. vet inte vad jag ligger på i BF exakt nu men ser på magen att jag tappat lite fett iaf 🙂

Hade tänkt att åka till Jkpg idag men blir inte av så nu tänkte jag gå ner och köra ett lugnare cardiopass, lite cykel, step eller bara gå på bandet.. Får se hur det känns när jag kommer dit!
Sen blir det  övre bröst och axlar i eftermiddagen/kväll 🙂

Koffein
Läste i nya Body igår om koffein. Jag visste innan att koffein är prestationshöjande för det ökar fettförbränningen (höjer frisättningen av fettsyror) men fick även lära mig att det ökar testosteronproduktionen vilket även det är prestationshöjande såklart. Koffein i samband med träning är alltså bra både när det gäller fettförbränning, prestation och för att öka i muskelmassa!

4 kommentarer

 1. Hej,

  Kommer inte kunna träna på gym under 2 veckors tid, några förslag på hur jag kan hålla igång iallafall?

  Träningsövningar utan vikter, förslag?

  Hälsningar,

  Fatih Akan

 2. Hej, är det mest styrketräning du tänker på? Annars funkar ju raska promenader, jogging osv..
  Annars har du ju armhävningar (bröst, framsida axlar, triceps) Chunches (mage), utfall (ben), Chins om du har tillgång till något att dra upp dig i? (rygg) Eller liggande rygglyft på marken (nedre del rygg) Tåhäv med ett ben i taget – för att det ska bli tyngre (vader) Lyft åt sidan med vikt (en sten, en påse med något i etc) Utsida axlar…
  Lycka till 🙂

 3. Hej,

  Tack för ditt svar. Ja, det är styrketräning som gäller. Är det tillräckligt med de förslag?

  Jag har kommit igång med träningen nu igen och har kört hårt under 5 veckor ungefär. Tränar ungefär 5-6 gånger i veckan med två motionspass. Min kropp reagerar dåligt när jag har större uppehåll och jag tappar mycket är därför lite små orolig över att tappa för mycket under denna tid.

  Hälsningar,

  Fatih Akan

 4. Varsågod! Ok bra jobbat 🙂
  En vecka gör inget om du håller uppe, men andra veckan kan du köra dom övningar jag skrev för att sedan köra igång med din vanliga träningen veckan efter!

Lämna ett svar