Per(det är jag!)sonlig tränare!

Gick upp vid 8 idag, hade lätt kunnat somna om och sova några timmar till.. skönt att sova men rätt skönt att komma upp ”lite skapligt” ändå! Jobbar kortpass idag, 13-18 bara sen blir det gym 😀 Ben – det jag klarar av, mage och underarmar! Funderar på att köra några set biccar idag oxå!

Sorterade mina kosttillskottskåp förut, smått fantastiskt hur mycket jag har egentligen!
Jag har börjat min cirka 2 veckors deff nu men har inte dragit ner så mycket på kolisarna, räknar som vanligt inte på något exakt men ligger på cirka 300gram kolisar om dagen, räknar att kunna gå ner ändå nu i någon vecka för att sedan nästa vecka sänka kolhydratsintaget något…

Har lagt till cirka 1 timmes promenad om dagen så nu vid halv elva ska jag ut och gå en timme cirka sen blir det förmodligen lite promenad på jobbet idag.

 Hej katt! och hej patt!

Imorgon ska jag träna en klient vid klockan 11, först träningspasset ihop med henne och det ska bli kul! Har bestämt mig för att jobba som personlig tränare nu så om du är intresserad är det bara att höra av dig 🙂
Jag hjälper till med träningsupplägg, träníngen, kosten, frågor om kosttillskott och så vidare…

Sedan blir det gästträning på Friskis och Svettis i Linköping ihop med CM imorgon! 

Lämna ett svar