Flytt och fotbollshelg!

Skrev nyss ett inlägg som försvann, riktigt störande! Så jag får skriva om det…
Flyttade igår, Tack Peter, mamma, pappa, Martin och Alf för hjälpen 🙂 sen körde jag en vända till och sen var Alf här och hjälpte till igen! Sen lirade jag lite fotboll med Florim och Jens, skulle träna inför dagens match 🙂
På kvällen blev det lugnt men det var nära att vi åkte till Lkpg, saknade mina kompisar som var där och festade…

Dagens fakta: Jogging förbränner cirka 1 kalori (kcal) / kroppsvikt / kilometer, dvs väger du 80kg och springer en km så har du förbränt 80 kcal. Förbränner man inte mer om man springer fortare? Jo, men då springer du en km under kortare tid!

Spelade inomhusfotboll mot kisa juniorer idag, gick bättre än förväntat med tanke på att jag bara spelat en gång sen i Aug, blev förvisso en och annan felpass och drällande med boll, men gjorde ett mål, en fin assist, ett par dribblingar och några köttiga tacklingar 🙂 Det var riktigt skoj idag!

Sen åkte jag till Danne och såg, tillsammans med CM och Danne, AIK ta SM-guld 😀 Åkte vidare till Horn och fikade hos mina föräldrar, åkte till gamla lägisen och tog med några lådor, sen till Tony, fikade och spelade en match FIFA2010, slutade lika sen blev det förlängning och det är helt oviktigt hur det gick då…

Dagens fakta: Om man väger 50kg förbränner man 3kcal/min om man går normalt tempo (typ 4,5km/h), 70kg förbränner 4 kcal /min och 90 kg cirka 5 kcal/min! Stavgång vilket ser väldigt tufft ut(PYM!) påstås öka förbränningen med upp till 20%!

 Det här är en stark kille, han är även smart, det är han som räknat ut att man förbränner 0 kcal om man väger 0 kg och springer som ett as 0 meter, riktigt bright ju 🙂

En kommentar

Lämna ett svar