Planering!

Sitter och planerar lite, bestämmer aldrig något exakt i förväg men vet ungefär en vecka framöver hur jag ska träna och ungefär hur jag kommer äta (!) Låter lite sjukt kan tyckas, men kommer man in i det här så är det fullständigt normalt! (?) Blir 5 el kanske till och med 6 pass den här veckan och kanske innebandy på onsdag 🙂
 Vid klockan 8 ska jag äta en ärta då, vad tror ni? Blir jag köttig då? 😛 Kan blir en grötbit med någon gång under dagen.

När och vilka tider jag ska äta och när jag ska ta mina tillskott och när jag ska träna imorgon vet jag i huvet redan nu, nästan exakt.. skulle det bli någon ändring är det absolut ingen katastrof, men jag tror det kan vara bra att planera lite iaf, och som jag sagt förut: Man behöver inte vara lika extrem som träningsnörden Ekbjörn 😛

Det viktigaste när det gäller träningsresultat är: Träningen (såklart), kosten och vila/återhämtning, sedan hjälper kosttillskott till lite men dom ska man inte förlita sig för mycket på. Även fast jag köper kosttillskott för cirka 1500kr i månaden (ja, jag är ju skadad) så är det alltid kosten som är vikigast! Tillskott är precis som det heter just tillskott!

Lämna ett svar