Första passet efter semestern :)

Idag började vardagen igen på riktigt, jobbade 8-16,30 och det gick bra! Tyckte det var lite jobbigt imorse, nervös för jobbet, sovit dåligt, lite annat som var jobbigt.. Men efter en bra dag på jobbet, ett härligt gympass och en uppskattad komplimang och ett betydande sms, så mår jag mycket bättre 🙂 
Att träffa/prata med vänner och familj får en oxå att må bättre!

Dagens tips: Ge mer komplimanger, alla kanske inte älskar komplimanger men jag tror många gör det och en liten komplimang kan göra mycket ibland!

  Så här blev min underarm efter en kur med spenat (som jag inte får skriva om, men nämna iaf??) Blev ju inte som Karl-Alfred riktigt men kanske bra det, tycker han har lite dålig symetri på sina muskler 😛

 Acke och jag som var busgrabbar och skulle prova om man kunde tända elda på sånna där små paraply med hjälp av tomtebloss… det gick 🙂

Åter till verkligenheten, tränade idag äntligen och det gick BRA! Visst var jag kanske inte stark som hulken men det har jag aldrig varit 😛
Körde axlar, övre bröst och mage.. hade inte tänkt att träna i linna först för jag kände mig tunn, men det var inga problem när jag fick lite pump (för er som inte har märkt det så känner man sig MYCKET köttigare med pump i kroppen!!)

Lämna ett svar