Tillbaka till verkligheten!

Ja nu är jag tillbaka igen till verkligheten och allt vad det innebär, lagad mat, prottedrinkar, gympass, bloggande och jobb.. Jag har haft en underbar vecka i Playa del ingles med Acke! Vi har haft jättefint väder, festat (bara lite 😉 ) träffat roligt folk och så vidare 🙂 Lite tråkigt att åka hem igen till kalla mörka Sverige, men gut på ett sätt oxå, träffa vänner och ta tag i träningen.. Har inte brytt mig för fem öre om träning och kost därnere. Var och handlade nu och tänkte på hur stor skillnad det är, där åt jag: Skräpmat, chips, godis, öl, drinkar, glass osv och nu handlade jag: Avokado, citron, gurka, kyckling, hallon, blåbär, lax, paprika, morot,tonfisk osv

Jag skrev innan jag åkte om överseriositet när det gäller träningen och kosten och att det var bara precis innan jag åkte jag var så seriös men risken finns att det blir lite extremt nu oxå.. Dock inga morgonpromenader tidigt på morgonen eller sent på kvällen, men hårda gympass, BRA mat hela tiden, kosttillskott och mycket sömn och inget festande (kanske lite vid jul bara).. Låter kanske tråkigt men det är det inte, jag tycker det ska bli riktigt skoj att träna som ett djur nu framöver! Men mitt vanliga problem, jag gillar även fotboll och för många konditionspass sabbar gymmande lite… ett dilemma! Och ett problem till: För att lägga på sig muskelmassa måste man gå upp i fett (lite) men jag vill samtidigt hålla en bra form…

Nu ska jag laga mat för första gången på förton(länge)! Lax och potatis blir det!

Lämna ett svar