Bilder på gång…

Nu har jag både lagt in bilderna från resan och fått krallbilderna jag tog innan(kommer på bloggen vad det lider…) en del blev hyfsade men ser nu att jag borde varit nåt halvt kilo hårdare.. Men det får bli till nästa deff! Nu deffade jag 2 veckor varav en halvseriös.. Nästa gång blir det 2 seriösa eller eventuellt 3 till och med 🙂
Jag har mycket att skriva nu, men ska försöka begränsa mig och ta lite i taget!

Dagens förmiddagspass var BEN: Började med underbara hackliften sen några set benspark, liggande lårcurl, sittande lårcurl och ett par set tjejmaskin.. Riktigt tufft pass! Var extra taggad innan då jag läst lite i body om att träna hårt blabla och läst om en kille med köttiga ben, blev oxå lite taggad av att se mina ben på bild eftersom dom är för små… Mer kött på benen tack 😀

Nu blir det en tuppis, fixa mat/drinkar inför jobbet.. 15,30-23,00 idag sen 07.00-13,15 imorn… sen blir det dubbla pass imorgon 😀 Rygg, baksida axlar och sedan innebandy på kvällen!

Avslutar med några kloka ord från en av våra pt-filosofilektioner ” Om du gör som du alltid gjort, får du det resultat du alltid fått, om du önskar ett annat resultat får du göra på ett annat sätt”

Det gäller även andra saker än träningen eller hur??

Lämna ett svar