Ta ALDRIG uppehåll i din träning 💪Det är en tuff årstid och extra jobbigt för många med när det är Corona. Mitt främst tips brukar alltid att vara: Ta aldrig uppehåll från träningen och det tipset gäller även nu. Så länge du håller avstånd, tvättar händer och torkar av maskiner kan du träna.

Det kan kännas avlägset men efter en lång vinter så kommer våren och sommaren och du kommer tacka dig själv att du fortsatte att träna under vintern. Du måste inte träna stenhårt varje dag och äta perfekt, så länge ändå håller igång att träna något. Tycker du kosten är jobbigt så fokusera bara på att träna men försök ändå hålla proteinintaget högt (mitt främst kosttips) .

Om du jobbar ”vanliga veckor” tycker du säkert att måndagsmorgon är jobbigt men du går dit och jobbar, snart kommer helgen och snart kommer lönen för att du jobbar. Träningen ska vara kul, såklart, men om det är extra jobbigt en period så se träningen som ett jobb du utför nu för att få belöning för senare ❤️ och när det gäller träningen så kommer belöningen både direkt och senare…

Och hitta träning som du gillar! Träningen är långt ifrån att ”bara se bra ut” , träningen ger dig endorfiner som gör att du mår bättre, oavsett om du förändrar din kropps utseende eller inte. Du förbättrar även din hälsa , både på kort- och på lång sikt.
Har du redan tagit uppehåll från träningen? Börja igen då, NU💪

Lämna ett svar